Blog
Alternativni pristopi samozdravljenja

Alternativni pristopi samozdravljenja

03.10.2024

V mesecu oktobru začnemo z novo skupino, Alternativni pristopi samozdravljenja z namenom iskanja vzrokov za nastanek zdravstvenih težav ter učenja različnih pristopov samozdravljenja.

ALTERNATIVNI PRISTOPI SAMOZDRAVLJENJA – Pogovor in praktikum

V mesecu oktobru začnemo z novo skupino, Alternativni pristopi samozdravljenja, v okviru katere se bomo pogovarjali o različnih možnih pristopih alterativnega samozdravljenja z namenom razumevanja vzrokov zdravstvenih težav, kaj nam telo sporoča z določeno težavo ter skozi praktični del srečanja kako ponovno vzpostaviti energijsko ravnovesje v določenem delu teles ali v telesu na splošno.

Skupina se srečuje vsako DRUGO SREDO v mesecu, s pričetkom ob 16:30 uri v prostorih Četrtne skupnosti Center v sobi 05, na Zarnikovi 3, Ljubljana (v isti stavbi je JSS MOL).

Termini srečanj s praktikumom v letu 2024: 9.10., 13.11. in 11.12.2024

Na srečanjih se pogovarjamo o alternativnih pristopih s poudarkom na energijsko zdravljenje, z namenom vzpostavitve energijskega ravnovesja v telesu, s katerim telo spodbudimo k procesu samozdravljenja.

Učili se bomo prisluhniti svojemu telesu, kaj nam sporoča z določeno zdravstveno težavo.

V prvem delu srečanja se bomo pogovarjali o izkušnjah in rezultatih našega terapevtskega samozdravljenja, ki smo ga izvajali od zadnjega srečanja.

V drugem delu srečanja sledi praktikum z vodenim energijskim zdravljenjem, ob spremljavi terapevtskih instrumentov ali drugih orodij.

Predhodne prijave zaželene preko spletnega obrazca – KLIK TUKAJ.

Organizacija in izvedba: srečanja vodi in terapije izvaja Reiki mojster in energijski terapevt Iztok.

Brez komentarjev
Išči