Blog
Kaj prinaša mesec julij

Kaj prinaša mesec julij

V ospredju bodo zmernost, uravnoteženost, kompromisi, nove možnosti

V mesecu juliju bodo v ospredju zmernost, uravnoteženost, sklepanje kompromisov in nove možnosti. To se lahko nanaša na vaše želje in s tem v zvezi potrebo po sodelovanju, prilagajanju in sklepanju kompromisov. Pojavi se lahko tudi želja ali potreba po uravnoteženju vaših odnosov, kar bi odnose lahko poglobilo.

Pojavi se lahko želja ali potreba po začenjanju nečesa novega, večjega, za kar pa bo potrebno doseči ravnotežje, ki bi ga lahko dosegli skozi kreativnost in ustvarjalni proces. Pomembno je, da v tem obdobju stvari umirite in prilagodite, da boste lahko začeli ustvarjati in kreirati. To se lahko nanaša na začetek nekega novega posla, projekta, zadeve, lahko tudi odnosa, bodisi osebnega ali poslovnega. Morda boste za uspešen začetek morali združiti dve stvari, zamisli, ideji ipd.

V tem obdobju poskrbite za stabiliziranje zadev in dovolite novi energiji, ki prihaja, da se vzpostavi harmonija na vseh nivojih. Dalj časa, ko je harmonija porušena, večja je verjetnost, da nastopijo določene zdravstvene težave ali zbolite. Delajte na tem, da dosežete notranji mir in zadovoljstvo.

Ta umirjen čas pa izkoristite za umirjeno tehtanje različnih možnosti in razmišljanje glede vaših ciljev. Namreč nobenega smisla ni, da segate po oddaljenih zvezdah in izgubljate potrebno energijo za nedosegljivimi cilji. Fokus usmeritev na tiste, ki jih boste lahko dosegli in boste tako lažje realizirali želene cilje, na osebni ravni pa vam bo to prineslo notranji mir in zadovoljstvo. Ključno pri doseganju teh ciljev bo v povezovanju, sodelovanju in sklepanju kompromisov.

ODNOSI

Na področju odnosov vam mesec julij prinaša upanje in dobre obete ter sijajne priložnosti. Morebitna nesoglasja se bodo lahko razrešila, vendar le s pripravljenostjo na prilagoditev in sklenitvijo kompromisa. Nekatera razmerja se bodo tako lahko poglobila, počutili se boste srečni in zadovoljni. Samski pa lahko spoznate zanimivo osebo, s katero boste vzpostavili odlično prijateljstvo ter gradili dober odnos, ki bi se lahko razvil v umirjeno in trajno ljubezen, ki bo temeljila na vzajemnem spoštovanju in sporazumevanju. To pa je odličen temelj za srečno in trajno partnerstvo.

IZZIV MESECA

Raziščite, preverite in odkrijte, kaj morate umiriti in uravnotežiti v svojem življenju – morda vaše obveznosti z več prostim časom, morda osebne ali poslovne partnerske odnose…? Delajte na premagovanju vzorcev strahu pred porazom, tesnobo in razočaranjem, saj vas to morda ovira pri vašem ustvarjanju in kreativnosti. Opustite vsakršne skrbi, ki vas le ovirajo pri realizaciji vaših zamisli, idej, projektov in dobrih odnosih. Čas je za kreativnost in ustvarjalnost.  

Brez komentarjev
Išči