Blog

Novo-Postavi vprašanje nihalu

NOVO - Postavi jasno vprašanje za odgovor z nihalom

Nihalo je radiestezijski pripomoček in orodje, s katerim lahko izvajamo različne energijske oziroma radiestezijske meritve ter za pridobivanje različnih informacij (za npr. osebni in duhovni razvoj, iskanje predmetov, glede medsebojnih odnosov, zdravje itd.), ki jih običajna čutila na zavestni ravni ne morejo zaznati.

Uspešnost izvajanih meritev in dela z nihalom je v največji meri odvisno od stopnje senzibilnosti tistega, ki dela z nihalom. Za začetnike so najbolj primerna nihala, ki so bolj senzitivna in kot pravimo strokovno, sevajo oz. oddajajo in zaznavajo vse barve - tako nihalo je npr. IZIS, nihalo iz kamene strele ipd. Pri delu z nihalom si lahko pomagamo tudi z rozetami, matricami, karticami in diagrami. Pomembno je, da ko delamo z nihalom, odmislimo vse in se pred samim začetkom "spravimo" v t. i. ALFA STANJE, torej stanje brez misli in v naprej pričakovanih odgovorov, saj bi s tem sugerirali nihalu, kako naj zaniha in kakšen odgovor naj nam poda.
 
Kadar iščemo odgovor na določeno vprašanje z uporabo nihala, v mislih, lahko tudi na glas postavimo konkretno in jasno vprašanje. Vprašanje mora biti torej JASNO in nedvoumno. Če uporabljamo rozete, matrice oz. kartice, ki že imajo odgovore, se morda lahko izognemo nenadzorovani sugestiji, ki nehote prihaja iz naših misli in pričakovanega odgovora.

Poleg radiestezijskih rozet na novo uporabljam tudi komplet kartic in diagramov z v naprej postavljenimi področji vprašanj in odgovori, ki jih pri svojem delu uporabljam kot pripomoček pri iskanju odgovorov na poti osebnega in duhovnega razvoja in rasti, razumevanja medsebojnih odnosov, kariere, zdravja itd.


Kdor želi postaviti vprašanje in odgovor prejeti z nihalom, mi lahko pošlje vprašanje preko spletnega obrazca - KLIK TUKAJ


Nove kartice in diagrami, ki jih uporabljam pri iskanju odgovorov in svojem delu so izdelek firme Rohini višja stanja zavesti, naročite pa jih lahko na njihovi spletni strani - KLIK TUKAJ

Brez komentarjev
Išči