Išči
Blog

Tedenska usmeritev

Čas je, da se soočimo z vsemi strahovi, ki nas ovirajo pri nadaljnjem razvoju, napredku in uresničevanju ciljev, jih predelamo in izpustimo iz svojega življenja.

TEDENSKA USMERITEV: 28.2. - 6.3.2022

Občutili bomo lahko željo ali potrebo, da sprostimo vse strahove, ki nas ovirajo pri osebnem razvoju in v življenju. Namreč strahovi in skrbi lahko izvirajo tudi povsem iz nesmiselnih ali neresničnih skrbi, zato dopustimo, da gredo iz našega življenja.

Pomembno je, da se v teh situacijah poglobimo in prisluhnemo ter sledimo svoji intuiciji glede tega, kaj bi bilo primerno storiti v zvezi z nastalim položajem. Vprašajmo svoje notranje bistvo, kaj je vzrok naših skrbi in prejetemu vodstvu enostavno zaupajmo in mu sledimo.

To bo čas močne intuicije in duševnih sposobnosti, zato ga lahko izkoristimo, da presežemo skrbi in strahove. V tem obdobju lahko dosežemo največje spoznanje prav glede nas samih. Sprejmimo to obdobje samozavedanja kot pomoč za prehod preko ovir, ki so nas zadrževale. Prebudimo torej resnico o sebi, ki smo jo zadrževali v sebi in opazimo svojo čudežno svetlobo. Vedeti moramo, da dogodki, ki jih ne opazimo, tudi vplivajo na nas.

Največ bomo naredili, če ostanemo pozitivno naravnani glede svojih pričakovanj, saj bomo tako lahko za svoje gmotne potrebe poskrbeli ob hkratnem dobrem počutju.

Brez komentarjev