Blog
Tedenska usmeritev

Tedenska usmeritev

08.05.2023

TEDEN: 8.5. - 14.5.2023

V tem obdobju se bo lahko neka zadeva, najverjetneje uradne ali službene narave vendarle razpletla in lahko pričakujete, da bo zmagala pravica.

Morda bo neka zadeva, situacija naj si bo v službi ali privatno od vas zahtevala, da boste uspešno pripeljali stvar do konca le preko poštenosti in uravnoteženosti, predvsem pa preko pravno formalnih zadev in procesov. Morda boste morali sprejeti celo kompromis, da bo zadeva nekako bolj uravnotežena ali pa za zaključek zadeve potreben nek dogovor, lahko skleniti pogodbo ipd.

Vzemite si čas in prečekirajte, kaj je tisto, kar je za vas pomembno, kateri del življenja je zašel iz ravnotežja oz. kaj in na katerem področju življenja je potrebno uravnotežiti. Nato sprejmite odločitev ter potrebne ukrepe, da vzpostavite ravnotežje, morda gre za prehranske navade, finance oz. uravnotežite izdatke s prihodki, morda se to nanaša na odnose ali razmerje med vašimi obveznostmi oz. službo in prostim časom ipd. Tam, kjer ugotovite neuravnoteženost, začnite delovati!

Izziv: Čas je, da sprejmete potrebne ukrepe in naredite konkreten korak in premik. Lahko se to nanaša tudi na to, da morate dokončati tisto, kar je začeto. Ni čas za spanje in mirovanje, ukrepajte!

Brez komentarjev
Išči