Blog
Osvobodite in opustite strahove
14.06.2021 osvoboditev strah

Potreba po obvladovanju in odpravi notranjih ovir, preprek in zavor. Čas je za nove poti brez strahu in smeri, ki nas polnijo z energijo, ki jo potrebujemo pri razvoju in doseganju želenih rezultatov.

Presežimo strahove in bodimo odprti za nove izzive
29.03.2021

V tem obdobju oziroma v neki zadevi, situaciji ali odnosu bo še kako pomembna izmenjava mnenj in odprtost za nove izkušnje, zato bodimo odprti za učenje in nove izzive.

Partnerju izrazimo svoja čustva
22.03.2021

V partnerskih odnosih je še posebej potrebno izraziti svoja čustva, naj si bodo pozitivna ali negativna. Če npr. skrb ali jezo zadržujemo v sebi, se to slej kot prej izrazi v slabšanju odnosa, lahko pa zaradi tega pride do konca odnosa.

Okrepite in skrbite za nemoteno delovanje svoje Grlene čakre (komunikacija, zmožnost izraziti svoja čustva ...) ter Srčne čakre (sočutje, toplina, ljubezen ...).

Ne oklepajte se preteklosti

Čas je, da se prenehamo oklepati preteklosti. Čas je za spoznanje, da preteklosti ni več, in kakršna koli prizadevanja, da bi jo ponovili, so gotova pot do tega, da se zataknete v stare načrte.....

Bodimo pogumni tudi v težkih situacijah
26.01.2021

Preprečimo, da bi strah obvladal vse pore našega življenja!

Nasvet za uresničevanje želja

Pomembno: Občutite, da se vaše želje že uresničujejo 

Za nič se vam ni treba naprezati, gnati ali bojevati. Medtem ko energija pretiranega naprezanja od vas odvrača dobro, vam moč hvaležnosti prinaša le pozitivne stvari ....

Išči