Seminarji, tečaji in delavnice

Uporaba in delo z nihalom

Uporaba in delo z nihalom za lastne namene

Na kratko o seminarju in delavnicah učenja uporabe nihala
Delavnico Uporaba in delo z nihalom je zasnovana tako, da se skozi vsebinska predavanja in praktične vaje postopno naučite, kako se povežete z nihalom, kako lahko usvojite potenciale za učinkovito delo z njim ter si tako pomagate tudi pri izboljšanju zdravja.

Kaj je nihalo in za kaj se ga uporablja? 
Nihalo je v bistvu radiestezijsko orodje, ki ga lahko uporabljamo tudi za lastne namene in sicer za ugotavljanje energijskih blokad v telesu, izvajanje terapij za izboljšanje težav, ugotavljanje ali je neko živilo, pijača ipd. primerno za nas, pri iskanju predmetov, energiziranje itd. 

Dogovor ali konvencija z nihalom 
Ko se z nihalom srečamo prvič, pa tudi, ko kupimo novo nihalo, moramo najprej z njim skleniti prijateljstvo, dogovor ali konvencijo. Konvencija je miselna energijska operacija, pri kateri naša podzavest s pomočjo kozmičnih energij preko nihala sprejme odgovor na vprašanje.

Kako to storimo: Z dogovorom se z nihalom dogovorimo, (beri: ugotovimo), v katero smer se vrti pri odgovoru DA in v katero pri odgovoru NE.

Alfa stanje - obvezno pred začetkom dela z nihalom 
Je psihofizično stanje, ko izključimo našo zavest in misli, ki bi lahko sugestivno vplivale na delovanje nihala, ko smo postavili vprašanje ali ko delamo z nihalom. V to stanje moramo vsakič, ko postavimo namen dela z nihalom. Po doloičitvi namena, se torej usmerimo v alfa stanje. Pomembno: Kakršne koli sugestivne vplive moramo odstraniti, prav tako nihala ne smemo premikati zavestno, temveč mirujemo z roko in čakamo, da nihalo opravi svoje delo, bodisi izriše simbol/e, opravi in dokonča terapijo.ipd.
Preden začnemo nihalo redno uporabljati za kateri koli namen, z razičnimi vajami utrdimo naš dogovor in prijateljstvo z nihalom. 
Najprej poskušamo z močjo naših misli vplivati, da nihalo izriše želene simbole. Primer: Naj se nihalo vrti v smeri Sever - Jug Najbolje je, da uporabimo krog, ki ima znoraj vrisan PLUS ( + ). 
Nihalo primemo v roke in ga držimo cca. 2 cm nad središčem plusa. Sprostimo se in nato nihalu rečemo (lahko tudi v mislih), naj zaniha v smeri Sever-Jug ali Vzhod-Zahod.
Nato se sprostimo in preiedmo v Alfa stanje. Po nekaj sekundah odpremo oči in pogledamo, ali nihalo pravilno niha.

Tej metodi rečemo MISELNI VPLIV, ki pa je potrebna, da se pravilno naučimo dela z nihalom.

Naslednji preizkus ali smo se dobro spoprijateljili z nihalom je, da nihalu postavimo vprašanje po svojem imenu. To storimo tako, da nekajkrat vprašamo po drugih imenih, nekajkrat pa dejansko tako kot nam je ime.
Torej: Usedemo se in nihalo pravilno držimo npr. nad mizo. Se sprostimo in na glas ali v mislih vprašamo: "Ali je meni ime [izrečete drugo ime], npr. Matej?" Nato se spravite v Alafa stanje. Nato odprete oči in preverte ali nihalo dela simobl za JA ali NE. To nato ponovite še nekajkrat z drugim imenom ter s svojim pravim imenom.

Uporaba rozet pri delu z nihalom
Naučili se boste tudi uporabljati rozete pri delu z nihalom. Rozete so izjemno uporabne in priročne, še posebej za začetnike. Obstaja veliko različnih rozet za delo z nihalom, ki jih lahko kupite.Rozete pa lahko izdelate tudi sami, ki so mogoče lahko še bolj učinkovite, saj so izdelane z vašo energijo.

Kako to storimo, se lahko postopoma naučite na seminarju in delavnicah. 

LOKACIJA: Bratovševa ploščad 30, kletni prostori Četrtne skupnosti Posavje, Ljubljana
TERMINI: 13.1.2024
PRISPEVEK: Poljubni znesek

Vibracije Iztok

Razvoj intuitivnih sposobnosti

Na kratko o seminarju in praktikumu
V okviru programa Razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti boste postopoma razvili potenciale za aktiviranje in razvoj intuiticvnih sposobnosti. To vam bo pomagala, da boste začeli slediti svojemu notranjemu vodstvu in notranji svetlobi. Posledično boste lažje in hitreje dosegali svoje cilje, izboljšali boste odnose in še mnogo več.

Sklop delavnic v okviru programa Razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti je zasnovan tako, da boste postopno razvijali in krepili svojo intuicijo ter posledično lažje sprejemali pomembne odločitve, našli iskane odgovore ter lahko izvajali intuitivno zdravljenje sebe, drugih, kot tudi energijsko čiščenje vseh nabranih toksinov in drugih energij v prostorih (tudi v službi), ki vam niso v oporo. Vse to boste lahko izvajali tudi na daljavo.

Pri tem sta pomembna dva vidika in sicer: uglašenost z zdravilnimi energijami ter komunikacija z duhom znotraj in zunaj jaza.

S preprostimi tehnikami in vajami boste svojo intuicijo in psihične sposobnosti razvili na nivo, ki vam bo prinesel duhovno in psihično samozdravljenje, ponovno boste našli svoj notranji mir, začutili boste radost v svojem srcu, posledično se bo to odražalo tudi na vašem počutju in zdravju.

Se želiš znebiti negativnih miselnih vzorcev ter omejitvenih okov in vezi (tudi z osebami), ki vas ne pustijo naprej?

Prijavi se na celosten program Razvoj intuitivnih in psihičnih spsobnosti s klikom na spodnji gumb.

LOKACIJA: 
TERMIN: Trenutno ne predvidevam delavnic na to temo
PRISPEVEK: 

Moč in energija števil

Energija števil skozi prizmo Numerologije

Na kratko o Numerologiji
Numerologija nam skozi energijo števil svetuje, katera IZBIRA je za nas v danem trenutku najboljša ter nas opozori na možne težave. Kako pa se bomo odločili, pa je povsem naša osebna izbira in odločitev. 

Na delavnicah boste spoznali:
  • pomen osnovnih števil ( 1 - 9 ), ki se uporabljajo v Numerologiji;
  • kako izračunati osebno življenjsko število in skrivno kodo;
  • kako izračunati generacijsko število in karmično število;
  • kako izračunati število osebnega leta in kaj vam to leto na splošno prinaša, da boste lažje obvladovali posamezne izzive, ki so pred vami.
Energija števil oz. Numerologija nam lahko pomaga pri vsakdanjem življenju in skupaj s preostalimi tehnikami, pristopi in terapijami lahko uspešneje vodi skozi dolgo in zapleteno pot k osebni in duhovni rasti in razvoju s ciljem vzpostavitve ravnovesja v našem telesu in duhu.

Postopno se boste naučili Numerološki pristop uporabljati kot eno od terapevtskih pristopov, ki ga lahko v kombinaciji s preostalimi pristopi, predvsem kot napotila, ki vodijo k bolj uspešnemu in srečnemu življenju.

Na delavnicah se boste torej naučili, kako priti do nasvetov in usmeritev:
  • za tekoče osebno leto posameznika, 
  • za reševanje problemov, ki izhajajo iz odnosov, bodisi ljubezenskih, poslovnih ali prijateljskih, 
  • glede ujemanja oziroma neujemanja partnerjev (ljubezenskih, poslovnih, …), 
  • glede ujemanja imena in priimka z osebno življenjsko številko,
  • in še mnogo več ...
LOKACIJA:  
TERMINI: Trenutno ne predvidevam delavnic na to temo
PRISPEVEK: 

Išči