Vibracijske terapije in svetovanje

Terapije in svetovanja, ki jih nudim

Za boljšo orientacijo in hitrejšo izbiro želene stortive klikni na ustrezen gumb.

Terapije in zdravljenje z zvokom

Zdravljenje z zvokom je eden najstarejših načinov zdravljenja, ki se izvaja na naraven način z vibracijami določnega terapevtskega glasbila ali z intoniranjem lastnega glasu.
Zdravilen zvok glasbil že več tisočletij zdravi ljudi na vseh nivojih in jim pomaga do ravnovesja na vseh ravneh. Ljudem pomaga, da se osvobodijo stresa, strahu, bolezni in bolečine. Med samo zvočno terapijo posamezniki večkrat prejmejo odgovore na vprašanja, vodstvo in uvide.

Vse, kar je, torej vsak predmet, stvar, človek, žival oddaja svojo vibracijo. Že naše misli ustvarjajo vibracije, kar v največji meri kroji svojega življenja. Če so naše misli pozitivne, spodbujamo dobre zvoke in vibracije ali pa obratno. Tako tudi vsak zvok, naš glas ustvarja določene vibracije.

Z vsakim inštrumentom ali glasbilom kreiramo in oddajamo zvoke. Obstajajo posebni terapevtski inštrumenti, ki se uporabljajo pri izvajanju vibracijskega zdravljenja. Zvočna terapija je eden najstarejših načinov celostnega zdravljenja, saj so že starodavna ljudstva, kot npr. Tibetanci spoznala, da vibracija in zvok pomembno vplivata na ponovno vzpostavitev ravnovesja v telesu in samo zdravljenje telesa.

Pri terapijah in zdravljenju z zvokom se uporabljajo različni instrumenti, zelo pogost od teh je gong, tibetanske pojoče sklede, kristalne sklede, različni bobni,… V zadnjem času se uporablja tv terapevtske namene tudi različne druge terapevtske instrumente, kot npr. Koshi zvončki, dežna palica… 

Tibetanske posode so prav tako izredno dober inštrument za ugotavljanje in odstranjevanje blokad iz telesa. Uporabljajo se tudi za zvočno masažo, kjer posode polagamo po telesu in igramo nanje. S tem previbriramo in očistimo celotno telo. Tibetansko skledo se v terapiji položi na telo ali pa se jo drži neposredno nad telesom in igra z udarjalko oz. t. i. maleto. Skleda oddaja široki spekter vibracije zvoka katere ne le, da slišimo, ampak jih tudi fizično doživljamo po telesu. Zvok pri zvočni terapiji potuje po meridianih, krvnih žilah in limfnih poteh vse do telesnih celic. Zvočna vibracija jih zavibrira ter s tem briše celični spomin preteklih travm in napolni z informacijo zdravljenja ter spravi v ravnovesje in harmonijo.

Eden najpomembnejših rezultatov zvočne terapije je zmanjšanje stresa v telesu in popolna sprostitev na vseh nivojih. Stres je namreč največkrat razlog za marsikatero bolezen. Zvočna terapija je tako učinkovita predvsem zato, ker direktno vpliva na naše čustveno telo. Čustvena neravnovesja so velikokrat vzrok za nastanek bolezni in ko vzpostavimo ravnovesje na čustvenem področju, tudi fizični razlogi bolezni hitro izginejo.

Učinki zvočne terapije – Z zvočno terapijo učinkovito:
  • spreminjamo stare vzorce obnašanja, delovanja mišljenja z novimi
  • čistimo negativno energijo in čustva
  • dosežemo globoko sproščanje
  • izboljšamo spanje
  • povečamo vitalno energijo
  • odstranjujemo blokade ter sproščamo toksine
  • vplivamo na hitrejšo regeneracijo
  • povečamo cirkulacijo
  • zmanjšamo stres
Z zvočno terapijo dosežemo želene učinke ob pogoju, da pred samo terapijo odločno izrazimo namero. Odločimo se npr., da z zvočno terapijo želimo razrešiti neko določeno situacijo, težavo ali problem ipd.

Pri terapiji najpogosteje uporabljam naslednje terapevtske instrumente: Kristalna skleda, Tibetanska skleda, Koshi zvončki (4 elementi: voda, zemlja, ogenj in zrak), Oceanski boben, Dežna palica, Tong drum... nekaj si jih lahko ogledate v spodnji galeriji. Za večjo resolucijo, klikni na sliko.
Diagnostika in terapije z nihalom

Diagnostika, meritve in terapije z nihalom

Meritve moči biopolja in ugotavljanja morebitnih energijskih blokad ter terapije izvajam z nihalom IZIS in nihalom Informirana kapljica. Obe nihali sta zelo odzivni, saj zelo hitro in dobro resonirata s. tistim, ki nihalo uporablja. Obe nihali sta primerni za raziskave in ugotavljanje energijskih blokad v organih in telesu in zdravstvenih težav, povezanih s temi blokadami ter seveda za izvajanje terapije. Učinkovitost terapije pa je odvisna tako od terapevta kot tudi od prejemnika energij, torej preiskovanca in zdravljenca.

Ugotavljanje energijskih blokad in težav se izvede s pomočjo priročnih rozet za različne predele in organe telesa, kot tudi splošna stanja, kot je npr. rozeta ugotavljanja živosti našega Biopolja (glej rozeto).

Ko ugotovimo blokade in z njimi povezane težave, se lotimo same terapije z nihalom, ki traja od nekaj minut do 10 minut za eno ugotovljeno neravnovesje in potrebo po okrepitvi področja, dela telesa ali organa. Če je le teh več, se izvede terapija za vsako težavo posebej oz. glede na celostno stanje se dogovorimo za več obiskov.

Ugotavljanje energijske moči, uravnoteženost Biopolja prostora, energijska uravnoteženost prostora - z uporabo posebnih matric ugotavljam primernost bivanja v stanovanju ali nekem prostoru ter vsakodnevnega zadrževanja v poslovnem oz. službenem prostoru. Namreč, če je neuravnoteženost energije, Biopolja in razpršenost moči prisotna dalj časa, vpliva tudi na uporabnike oz. na ljudi, ki bivajo ali delajo v tem prostoru, posledično se lahko pojavijo različne zdravstvene težave in bolezenska stanja.

Meritve in terapije je možno izvesti tudi na daljavo, s tem da je potrebno posredovati ime in priimek ali fotografijo preiskovanca oz. zdravljenca. V primeru izvedbe na daljavo, se dogovorimo za termin in točno določeno uro, saj mora zdravljenec ali preiskovanec v tem času biti doma in pri miru ter sodelovati v celotnem procesu. Za podrobnosti se bomo dogovorili preko korespondence po e-pošti.

PRISPEVEK: Po dogovoru glede na kompleksnost situacije (možno z gotovino na terapiji ali na TRR društva kot prispevek za delovanje društva)

PRIJAVA NA MERITEV ALI TERAPIJO
Se želiš naročiti na meritev energijske moči in morebitnih blokad ali na terapijo? Klikni na gumb, v obrazec pa opiši svoje želje in težave.  Prijava
Arhetipi - energijsko zdravljenje

Vpogledi in terapije z arhetipi in simboli Tarota

Energijske terapije in zdravljenje poteka s pomočjo orodja Arhetipi in simboli, kot ga izkazuje Tarot. Pri svojem delu uporabljam Tot in Angelski tarot.

Kot osnova pristopa k terapiji in energijskem zdravljenju se uporablja vaš Osebni in Duhovni simbol oz. Arhetip, ki ga izračunamo na podlagi vašega datuma rojstva in sicer na način, da se energijsko zdravite skozi meditacijo in ustvarjalno vizualizacijo simbola. Vsak simbol na energijski ravni pomaga skozi proces zdravljenja odpraviti blokade, ki so vzrok za vaše težave, v katerih ste se znašli.

Simbol leta rasti - na podlagi vašega rojstnega dneva in meseca z upoštevanjem letnice vašega naslednjega rojstnega dneva, torej gre za obdobje med dvema rojstnima dnevoma in ne za tekoče leto. Če imate npr. rojstni dan 15.3., potem je vaš simbol leta rasti tisti, ki se izračuna na dan 15.3.2022.
Simbol Osebnega leta rasti vam lahko nakaže, kateri izzivi vas čakajo v tem obdobju, česa se bi bilo dobro lotiti, da bi odpravili blokade in se podali na pot sprememb. Simbol leta rasti vam torej z orodjem Arhetipa in pomaga, da se boste lažje soočili in obvladovali pomembnejše izzive, možne ovire, dogodke in situacije, v posameznem letu.

Se želiš naročiti na izračun Osebnega in Duhovnega simbola ali pa na izračun Simbola leta rasti? Naročite se lahko preko spletnega obrazca s klikom na spodnji gumb in pri tem navedite, kaj želite, torej v polje "Namen sporočila" vpišite opcijo npr. Izračun Simbola rasti.

Išči