Blog
Novo-Postavi vprašanje nihalu

NOVO - Postavi jasno vprašanje za odgovor z nihalom

Nihalo je radiestezijski pripomoček in orodje, s katerim lahko izvajamo različne energijske oziroma radiestezijske meritve ter za pridobivanje različnih informacij (za npr. osebni in duhovni razvoj, iskanje predmetov, glede medsebojnih odnosov, zdravje itd.), ki jih običajna čutila na zavestni ravni ne morejo zaznati.

Znaki anksioznosti
11.09.2021

Anksioznost oziroma tesnoba je pogosto posledica dolgotrajne depresije ter vdajanju strahovom. Strahovom tako dovolimo, da zavladajo in prevladajo nad našimi čustvi.

Vse skupaj nas tako omejuje, da ne vidimo več izhoda. Strah nas je, karkoli narediti, saj ne zaupamo sebi, svojim dejanjem. Počutimo se kot v neki kletki, umaknemo se v nam "varen" kotiček in se pogosto povsem zapremo, postanemo nedostopni, nekomunikativni ipd.

Osvobodite in opustite strahove
14.06.2021 osvoboditev strah

Potreba po obvladovanju in odpravi notranjih ovir, preprek in zavor. Čas je za nove poti brez strahu in smeri, ki nas polnijo z energijo, ki jo potrebujemo pri razvoju in doseganju želenih rezultatov.

Presežimo strahove in bodimo odprti za nove izzive
29.03.2021

V tem obdobju oziroma v neki zadevi, situaciji ali odnosu bo še kako pomembna izmenjava mnenj in odprtost za nove izkušnje, zato bodimo odprti za učenje in nove izzive.

Partnerju izrazimo svoja čustva
22.03.2021

V partnerskih odnosih je še posebej potrebno izraziti svoja čustva, naj si bodo pozitivna ali negativna. Če npr. skrb ali jezo zadržujemo v sebi, se to slej kot prej izrazi v slabšanju odnosa, lahko pa zaradi tega pride do konca odnosa.

Okrepite in skrbite za nemoteno delovanje svoje Grlene čakre (komunikacija, zmožnost izraziti svoja čustva ...) ter Srčne čakre (sočutje, toplina, ljubezen ...).

Ne oklepajte se preteklosti

Čas je, da se prenehamo oklepati preteklosti. Čas je za spoznanje, da preteklosti ni več, in kakršna koli prizadevanja, da bi jo ponovili, so gotova pot do tega, da se zataknete v stare načrte.....

Išči